Розпочинаємо серію найкращих рецептів у тандирі, які ви можете легко спробувати вдома та влаштувати зіркову вечірку з друзями та родиною: Рецепти тандира бувають дуже різні: Індійські методи приготування давно цінуються за унікальний смак та автентичність, які вони надають страві. Тандурі, на відміну від популярного уявлення про те, що ця страва, є традиційним індійським методом приготування їжі, який тепер став синонімом страви, що готується, такого як курка тандурі, інші.

Простіше кажучи, тандир – це мариновані продукти, приготовлені на вогні у тандирі (глиняній печі). 

Потім їжу деякий час готують на вогні, що димиться, на довгих металевих шампурах до готовності. Тандир - це кухонне обладнання, яке зазвичай вкопують у землю або вбудовують в огорожу, а ексклюзивність полягає в тому, що тепло може виходити лише згори.

Все це дасть вам копчений смак, апетитний та наповнений ароматами спецій маринаду.

Приготувати блюда у тандирі в домашніх умовах не так складно, як вам може здатися. Все, що вам потрібно, це глиняна піч, яка в основному трохи більша, ніж дуже велика каструля, досить хороша, щоб підтримувати сильний вогонь разом із інгредієнтами для маринаду, і все готове.

Як приготувати лосось на грилі з соусом?

У багатьох хатах у неділю готують рибу, чи не так? Ми зазвичай теж робимо. Сьогодні я хочу поділитися з вами смачним рецептом лосося. Лосось дуже хороша риба, а також риба, яку люблять і їдять діти, але на мій смак, вона не дуже смачна в маринуванні (моя думка).

Вимийте і обсушіть рибу. Приготуйте всі інгредієнти соусу в скляній мисці і перемішайте. Покладіть рибу в соус і поставте цей соус у холодильник на 24 години. Час від часу перемішуйте рибу навиворіт (моя скромна думка про нього, я кажу, купуйте її в суботу і готуйте в неділю :)))))

Через 24 години (ви можете почекати ще менше, це на ваш смак, але я думаю, що потрібно почекати довше, принаймні 12 годин, щоб він вбрав соус і зробив його смачним). Дістаньте рибу, яка чекає в соусі, з холодильника, вийміть рибу з соусу і обсмажте її на грилі (розігрійте гриль без додавання олії, це все одно дасть риб’ячий жир). Смажити до досягнення потрібної консистенції. Я готую картоплю ломтиками з лососем, тому що дітям подобається. А саме, я розтопила на сковороді масло, змастила нею картоплю, натерла біля дна 1-2 часнику і ще трохи обсмажила на грилі. . . 

Смачного.