Великий місткий тандир, який вписується в дизайн будинку, також добре виглядає в закладі, який пропонує узбецьку кухню. Насолоджуйтесь незвичайними стравами, зробленими у такому тандирі.

Він досить важкий та масивний. Це створює ряд незручностей, наприклад, переносити його з місця на місце досить складно і краще знайти для такого тандира стабільне місце. З іншого боку, за рахунок своєї масивності, він набагато довше зберігає тепло, вміщує в собі велику кількість продуктів, можна паралельно відразу готувати кілька страв. Також використовувати такий тандир можна і в зимову пору року, холодна навколишня температура не суттєво вплине на його тепловіддачу.

Зроблений тандир із шамотної глини, зовні стилізований під цегляну кладку, тому може здатися, що це тандир із цегли. Проте глина має низку переваг. Вона набагато швидше нагрівається, і довше остигає. На прогрів глини знадобиться набагато менше дров, ніж якби це була цегла.

Комплектація дозволяє готувати будь-які страви в тандирі, від коржів, до індички, баранини, та будь-яких овочів. Догляд за пристроєм дуже простий, ця модель не вимоглива.

Комплектність кожної моделі тандира:

  • металеве сталеве кільце (1шт) – призначене для встановлення тандира під великою кришкою та використовується для приготування страв у казані або підвішування аксесуарів;
  • совок (1шт);
  • кочерга (1шт);

Вага: 130 Кг

Загальна висота: 110 см

Висота без кришки: 85 см

Діаметр: 65 см

Діаметр горловини: 40 см

Товщина стінок: від 6 см