Кількість
|
Вартість
|
||
|
Переваги деревного вугілля для барбекю
Деревне вугілля для гриля - це висушена і підготовлена спеціальним чином деревина. Тверді породи дерева сушаться за високої температури, після чого поміщаються в сталеву цистерну, яка герметично закривається, і нагрівають до 300 градусів. Цей процес називається піроліз, що дозволяє відокремити вугілля та додаткові речовини, які одразу ж виводяться з матеріалу. Температуру піднімають уже до 500 градусів, щоб видалити смоли та інші домішки. В результаті виходить найчистіше деревне вугілля з мінімальним вмістом вуглецю.
Купити деревне вугілля у Києві чи з доставкою по всій Україні можна для приготування м'яса, риби, овочів на грилі чи мангалі. Такий матеріал має низку плюсів:
- він легко і швидко розпалюється – для цього треба 10 хвилин;
- при горінні вугілля немає диму, ні сажі;
- після розпалу вони відразу ж починають тліти, а не горять, як звичайні дрова, що дозволять моментально приступати до процесу готування шашлику;
- деревне вугілля є зручнішим для приготування м'яса, ніж звичайна деревина - якщо все зробити правильно, то вони не спалять продукт, навіть якщо перетримати його;
- купити деревне вугілля для шашлику можна тому, що при горінні у нього не виділяється жодних токсичних або небезпечних речовин, воно повністю натуральне і безпечне;
- у даного матеріалу теплопровідність вища, ніж у деревини або інших видів деревного палива;
- має правильну форму (зазвичай це квадрати або прямокутники), що зручно для мангалів або багаття на невеликому майданчику;
- прогрівається рівномірно по всій поверхні;
- вугілля відрізняється універсальністю - їх можна використовувати як для мангалу, так і для гриля або просто багаття;
- на них зручно запікати рибу, овочі чи картопля у фользі.
Крім того, деревне вугілля для шашлику, ціна якого порадує кожного покупця, при горінні залишає у м'ясі натуральний та приємний аромат, при цьому не "перебиває" смак самого продукту.