Розпалюєте гриль і не знаєте, яку температуру вибрати? Ось шпаргалка, яка допоможе вам зрозуміти, що означає рецепт, коли в ньому написано: «Попередньо розігрійте гриль до середнього вогню». Оскільки ми готуємо на грилі влітку, ми вирішили скласти таблицю, яка допоможе вам запам’ятати, яку температуру вибирати.

Короткий огляд температури гриля

  • рівень Температура (° F) Температура (° С) Відмінно підходить для приготування їжі!
  • Висока температура 450°F+232°С+Смажений стейк, шашлики
  • Середній сильний жар 375° - 450°F 191 ° - 232 ° C Бургери, Домашній птах (без кісток), Морепродукти, Овочі
  • Середнє нагрівання 325° - 375°F 163° - 191° C М'ясо барбекю, птах (на кістки)
  • Середньо-низький нагрівання 250° - 325°F 121° - 163° C Сосиски, Братці, Ціла картопля
  • Слабке нагрівання 225° - 250°F 107 ° - 121 ° C М'ясо повільного приготування, Копчення, Барбекю

Перетворення температури гриля з текстового опису (низька, середня, висока температура) на градуси Фаренгейта та Цельсія.

Як перевірити температуру гриля: термометр для гриля або рука!

Найкращий і найточніший спосіб перевірити температуру вашого гриля — використовувати термометр для гриля. Багато грилів поставляються із вже вбудованим термометром. Якщо у вас його немає, купити їх відносно дешево та ними легко користуватися!

Широко використовуваний метод для швидкої оцінки температури вашого гриля - використання вашої руки. По-перше, тримайте руку приблизно на 3-6 дюймів над решітками гриля. Якщо ви можете витримати високу температуру протягом 6-7 секунд, гриль знаходиться на середньому рівні нагрівання. 4-5 секунд - середньо-сильне нагрівання і 1-2 секунди - сильне нагрівання