• Візьміть нарізане м'ясо ягняти кубиками в миску.
  • Залийте склянкою молока, накрийте харчовою плівкою і залиште на ніч, якщо це можливо.
  • Потім процідіть молоко від м'яса за допомогою сита.
  • Дрібно наріжте хвостове м'ясо.
  • Перекладіть м'ясо назад у миску та додайте томатну пасту, часниковий мелений перець, пластівці червоного перцю, оливкову олію, сіль та перець.
  • Потім нанизати на шампури м'ясо ягняти, а поміж ними хвіст.
  • Обсмажити сюди-туди на мангалі або грилі і завернути в лаваш.
  • За бажанням можна приготувати гарнір із суміші листя салату, помідорів та цибулі в лаваші.

Смачного.

Скільки калорій у шашлику з баранини?

Оскільки лаваш еквівалентний 4 тонким скибочкам хліба, він є висококалорійним продуктом. М'ясо ягняти також жирне, і його рекомендується вживати контрольованим чином. Середній шашлик із баранини містить 497 калорій.