- Візьміть нарізане м'ясо ягняти кубиками в миску.
- Залийте склянкою молока, накрийте харчовою плівкою і залиште на ніч, якщо це можливо.
- Потім процідіть молоко від м'яса за допомогою сита.
- Дрібно наріжте хвостове м'ясо.
- Перекладіть м'ясо назад у миску та додайте томатну пасту, часниковий мелений перець, пластівці червоного перцю, оливкову олію, сіль та перець.
- Потім нанизати на шампури м'ясо ягняти, а поміж ними хвіст.
- Обсмажити сюди-туди на мангалі або грилі і завернути в лаваш.
- За бажанням можна приготувати гарнір із суміші листя салату, помідорів та цибулі в лаваші.
Смачного.
Скільки калорій у шашлику з баранини?
Оскільки лаваш еквівалентний 4 тонким скибочкам хліба, він є висококалорійним продуктом. М'ясо ягняти також жирне, і його рекомендується вживати контрольованим чином. Середній шашлик із баранини містить 497 калорій.