Інгредієнти:
1. Вирізка свиняча 700гр.
2. Бекон сирокопчений 200гр.
3. Гриби (я використовував печериці) 200гр
4. Цибулина 1 шт.
5. Сир твердий 100-150 гр.
6. Зелень за смаком (петрушка, кінза тощо), часник
7. Улюблені спеції для м'яса (сіль, перець і т.д.) Я взяв "Монреаль стейк".
Свинячу вирізку розрізаємо не до кінця (щоб при розкритті вийшов один пласт) і відбиваємо до товщини 0.5-0.7 см.
Посипаємо з 2-х сторін спеціями і даємо полежати годинку.
На розігріту сковорідку з олією висипаємо нарізану цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору, висипаємо гриби, часник. Присмажуємо до легкого потемніння грибів (хвилин 7-10). Температура вища, щоб сік відразу випаровувався, його бути не повинно.
На м'ясо викладаємо начинку рівним шаром, посипаємо тертим сиром, залишаючи з одного краю 5 см порожнього місця. Загортаємо в рулет, щоб пусте місце було із зовнішнього боку.
Рулет загортаємо в смужки бекону (я їх попередньо викладаю на дошку, кладу зверху рулет швом вниз з краю і обмотую прокочуючи рулет по бекону). Так щоб шов і перехльостування смужок бекону були внизу. Якщо на грилі – то можна обмотати шпагатом або прикріпити зубочистками. Для духовки цього не роблю.
Випікаю за 180-200 до температури всередині 70-75 градусів. (близько 40-60 хвилин).