Представляємо вашій увазі аксесуар, що відкриває нову культуру Барбекю для всіх тих, хто остерігається газових і вугільних грилів. Планча ідеально підійде для всіх, хто шукає просте і недороге рішення для Барбекю на терасі, а також для фахівців HoReCa. Незважаючи на простоту конструкції пристрою і його невеликі розміри, з його допомогою ви зможете приготувати найширший асортимент страв на відкритому повітрі.

До особливостей цього елегантного і стильного пристрою слід віднести:

• Запатентована технологію Blue Flame Planchas Campingaz® Master Planchas, що забезпечує ідеальний розподіл тепла по 100% поверхні приготування.

• Зручні ручки з боків пристрою, що забезпечують легкість захоплення для безпечного переміщення.

• Продуманий і практичний дизайн, який не відволікає вас від приготування улюблених страв.

• Регулятори подачі газу дозволяють розділити поверхню на кілька зон, що дуже важливо при приготуванні різних страв.

• Максимальна температура поверхні (до 350°C) є оптимальною для приготування стейків, при приготуванні яких на планчі найкращим чином карамелізуються цукор м 'яса, забезпечуючи ідеальну скоринку в поєднанні зі соковитістю.

• Крім м’ясних страв, планча ідеально підходить для приготування овочів, морепродуктів, риби та птиці!

• Емальоване покриття поверхні для приготування забезпечує легке очищення пристрою.

Технічні характеристики:

• Площа робочої поверхні (см²): 2400

• 2 газових пальники з алюмінізованої сталі з ікористуванням технології Blue Flame

• Потужність: 6 кВт • Робоча поверхня виготовлена з емальованого чавуну

• Електричний підпал • З метою безпеки гриль оснащений захисною кришкою

Приготування на такій поверхні відбувається без застосування олії, або з її дуже маленькою кількістю, оскільки соки, що виділяються з продуктів, не йдуть крізь грати і не згоряють, а значить приготування виходить у власному соку, зберігаючи при цьому смак, соковитість та корисні властивості продуктів. Страви, що готуються на планчі, готуються за лічені хвилини, тому відволікатися при такому способі приготування не потрібно.