Незважаючи на те, що пелетний гриль зробить за вас важку роботу, ваша підготовка зробить або зруйнує ваш кінцевий продукт. Деякі рецепти прості: просто натріть приправи і покладіть на решітку. Для інших рецептів може знадобитися маринувати або залишити на ніч. Звичайно, ви можете знайти кілька складних рецептів, але більшість того, що я готую, займає менше 30 хвилин практичного часу.

Що б ви не вирішили приготувати, обов’язково знайдіть рецепт заздалегідь. Це дасть вам час піти в магазин і придбати будь-які інгредієнти, які вам можуть знадобитися, і подбати про все, що вам потрібно зробити перед днем ​​приготування на грилі. Якщо ви збираєтеся дістати щось із морозильної камери, це також дає вам час, щоб це повільно відтануло в холодильнику або на столі.

КОНТРОЛЬ ТЕМПЕРАТУРИ ПІД ЧАС СМАЖЕННЯ ПЕЛЕТ

Ваш комп’ютер для пелетного гриля контролюватиме температуру навколишнього середовища, коли його увімкнено, і відповідним чином коригуватиметься. Однак бувають моменти, коли потрібно внести корективи. Однією з причин є багатоетапне приготування. Один із наших улюблених способів приготування курки починається з копчення її при 225° протягом години, а потім смаження при 350°. Ще одна причина регулювати температуру гриля — знати, що відбувається з м’ясом. Деякі порізи більш поблажливі, ніж інші, але існують дуже конкретні цільові температури. Наприклад, я знімаю свинячу вирізку на 145°, а магічне число для грудинки — 203°.