Коптильня — спеціальне обладнання, необхідне для приготування страв холодного і гарячого копчення в домашніх умовах. Підходить для копчення м'яса, риби, птиці, сиру, овочів, куриці. В залежності від моделі може використовуватися будинок в квартирі і на дачі, на плиті і на кострі.

Конструктивно представлена ​​коробка з нержавіючої сталі AISI 304 та інших легованих марок, доповненими решетками, кришкою, гідрозатвором, піддоном. Коробки різного розміру, як правило, мають прямокутну форму, кришка — хатинкою. Окремі моделі побутових коптилен бувають двох'ярусними, це дозволяє значно розширити вмістимість і збільшити кількість виробленої продукції за певний час.

Інтернет-магазин whitesmoke пропонує купити коптильні гарячого і холодного копчення за оптимальною ціною з доставкою по всій Україні. У нашому каталозі ви знайдете універсальні бутові коптильні з нержавейки, оздоблені під чорний метал, з гідрозатвором і термометром. В асортименті коптильні різного розміру і вміщення. Додатково у нас можна придбати димогенератори, які підходять до абсолютно будь-якої моделі коробки, стружки та ароматної щепи. У разі виникнення питань, ми з радістю на них відповімо і надамо грамотну професійну консультацію.

Обережно! Від одного нагадування про цю установку можуть потекти слинки! Тільки уявіть собі: свіже повітря, тихий вечір, ароматне копчене м'ясо зі свіжими овочами. Або копчений сир. Або рибка із приправами. Будь-яка страва – адже якщо в господарстві є коптильня-гриль, можна приготувати абсолютно все!

Чому варто придбати коптильню? Коптильня-гриль – мрія тих, хто любить проводити час на дачі та пригощати рідних та близьких смаколиками. Ви самостійно контролюватимете процес, доводячи продукт до потрібної готовності, а також регулюватиме смакові якості. І головне - ви заощадите на покупці готових страв і зможете готувати копченості в необхідних вам кількостях, пригощати всіх або навіть зробити невелике власне підприємство.

Принцип роботи коптильні. Готувати у коптильні досить просто. Перший досвід, можливо, буде невдалим, але згодом можна навчитися регулювати та підтримувати процес правильно. Щоб надати продукту аромату копчення, його готують повільно, використовуючи низькі температури. У стартер димоходу додають вугілля або інше натуральне паливо, нагрівають до потрібних температур, потім додають дрова, при необхідності воду, і вже потім - м'ясо, рибу або інші смаколики. Кожна потребує певних умов приготування. Зараз придбати установку просто: можна замовити коптильню-гриль в інтернет-магазині.