Більшість людей сьогодні думають, що тандир – це рецепт. Однак це ще одне традиційне обладнання для приготування їжі, яке стало синонімом їжі, яку вона готує. Тандир – це глиняна піч, у якій розлучається гарячий вогонь. Мариноване м'ясо опускають у духовку на довгих металевих шампурах і готують у цьому димному та дуже гарячому середовищі до готовності.

По всій Азії в тандирі готують низку страв. До них відносяться коржики – тандурі роті, тандурі наан, олійний наан, фарширований наан, тандурі лакча. Пешаварі сикх — паста з кеш'ю, кукурудзи та сиру, маринована в пряних густих вершках, і ачаарі кумб ке сул — гриби, мариновані в маринованому йогурті та спеціях джодхпурі, — також смажаться на грилі в тандирі. Baluchi aloo - картопля, фарширована сиром, овочами та горіхами кеш'ю, курка тандурі, курка тикка та калмі кебаб також смачно готуються у тандирі.

Ми знаємо, як зробити покупку приємною, тому нашим клієнтам пропонується сервіс під ключ:

  • Доставка.
  • Складання.
  • Професійна консультація.

Звертаємо окрему увагу: все, що представлене у продуктовій лінійці, в Україну ввезене легально – це наша принципова позиція.

Ми є партнерами брендів з бездоганною репутацією та впевнені у якості своїх товарів, тому на кожен з них надається гарантія заводу-виробника.

Клієнтоорієнтованість для нашої команди є важливим показником професіоналізму, томукожну покупку супроводжує персональний менеджер.

Для зручності покупців WHITE SMOKE працює в онлайн- та офлайн-режимах.

Онлайн-купівлю можете здійснити прямо зараз на цьому сайті, а офлайн-магазин знаходиться за адресою м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи 62/2.

Друзі, ми завжди відкриті до діалогу – адекватно сприймаємо критику та вдячні за позитивні відгуки.

Ми працюємо над підвищенням якості обслуговування – будемо раді зворотному зв'язку через будь-який зручний канал комунікації.