Прес для гриля   допоможе Вам у приготуванні стейків, овочів, шматочків м’яса або сендвічів з ідеальним гриль-малюнком. За допомогою пресу, ви притискає продукт до сітки гриля, що дозволяє ретельно просмажити їжу і прискорити час приготування. Також прес не дає швидко випаровуватися сокам з м’яса, що робить стейк ніжним. У той же час, під притиском преса, надлишки жиру ефективніше витісняються з вирізки. Можна застосовувати як для гриля, так і для сковорідки.

Прес з нержавіючої сталі для гриля “Grill Master” має широку рівну та гладку робочу обасть. Бік може допомогти вам легко перевернути їжу.   Це чудовий помічник у приготуванні стейків, гамбургерів, бутербродів, бекону, сиру, паніні тощо. Легко миється –  можна використовувати в посудомийній  машині.

Прес для гриля чавунний служить для притискання продукту до поверхні сковороди, що значно скорочує час, необхідний його приготування. Тут є важливий момент. Сама кришка повинна бути трохи меншою від внутрішнього діаметра сковороди. Це дозволить пару не накопичуватися всередині. Крім того, додаткова механічна дія дозволяє значно прискорити термічну обробку. В результаті продукт виходить не тільки смачним, а й корисним. А ефектний малюнок у вигляді засмажених смужок зробить його апетитнішим.

Рекомендації з експлуатації чавунного посуду:

Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури вище 100гр. і нанести на внутрішню поверхню тонкий шар олії. Посуд, що не пройшов цю попередню обробку, придатний для контакту з харчовими продуктами, що не містять лимонної, оцтової та молочної кислоти. Не можна залишати приготовану їжу в чавунному посуді для зберігання. Після закінчення приготування їжі посуд необхідно вимити, просушити на плиті та нанести тонкий шар олії.