Bistecca alla Fiorentina (Флорентійський стейк) - фірмова тосканська страва, що складається з простого списку інгредієнтів, що прикрашають товстий шматок стейку на кістці, приготовленого на грилі на гарячому вогні і подається з кров'ю.

     • Викладіть стейки в один шар на лист і промокніть паперовим рушником. У невеликій мисці змішайте олію, сіль, розмарин, чорний перець та часниковий порошок. Натріть стейки з обох боків олією. Дайте постояти за кімнатної температури протягом 30 хвилин.
          • У невеликій мисці збийте всі інгредієнти для заправки.

          • Підготуйте гриль прямого приготування на сильному вогні (від 450° до 550°F).
          • Смажте стейки на прямому сильному вогні із закритою кришкою, доки термометр з миттєвим зчитуванням, вставлений у центр стейка, не зареєструє 125°F, від 8 до 12 хвилин для середнього прожарювання (або ступеня просмажування), перевертаючи один або два рази. Вийміть стейки та дайте їм відпочити у приміщенні від 3 до 5 хвилин. Зріжте м'ясо з кістки, потім наріжте м'ясо поперек волокон на товсті скибочки.
        • У мисці злегка перемішайте руколу, приблизно дві третини пармезану та заправку.
    • Викладіть салат з руколи на блюдо сервірування. Викладіть м'ясо у центр салату. Прикрасьте стружкою пармезану, що залишилася, і подавайте з часточками лимона.