НА ЯКУ КОМПАНІЮ РОЗРАХОВАНИЙ ГРИЛЬ?
 
Гриль Broil King Monarch 390 від канадського виробника Broil-King із 3 пальниками з нержавіючої сталі (8,1 кВт). Робочі решітки забезпечать чіткий відбиток на м'ясі, а велика жарочна площа підійде для компанії до 9 осіб.
 
ДЛЯ ВУЛИЦІ ЧИ МОЖНА ДЛЯ ПРИМІЩЕННЯ?

Broil King Monarch 390 - надійний газовий гриль із Канади для вуличного використання, який дозволяє готувати велику кількість різноманітних страв.
 
ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ МОДЕЛІ BROIL KING 390
 
Старша модель із серії Monarch 300, це стаціонарний газовий гриль Monarch 390 з боковою конфоркою та рожном. Зроблено цей гриль у Канаді, відомим американським брендом «Броїл Кінг».
 
Цей гриль призначений для стаціонарного використання. Його можна розмістити на задньому дворі заміської ділянки, так і на відкритій терасі багатоповерхового будинку. Оснащений двома великими колесами та двома маленькими коліщатками з фіксаторами для ручного пересування обладнання. Гриль виконаний у чорному кольорі з елементами із нержавіючої сталі. Закрита ніша під газовий балон.
 
Газовий гриль укомплектований трьома потужними пальниками з нержавіючої сталі з горизонтальними соплами по обидва боки. З додатковим боковим пальником під рожен. Два знімні/відкидні столики. У правому столику вбудовано газову конфорку. Велика полиця для доготування та розігріву страв. Двосторонні чавунні решітки з двох частин. Під ними розміщено три аромапластини з нержавіючої сталі. Камера та кришка камера виготовлені повністю з литого алюмінію. На кришці встановлено термодатчик. У комплекті з грилем йде вертел з електроприводом, що працює від мережі та знімач решіток.
 
Гриль максимально функціональний.

Крім традиційних страв, таких як: стейки, ковбаски, морепродукти та овочі гриль, Ви можете використовувати вертел. На рожні можна приготувати курочку, рибу або свинячу ногу. Перед використанням знімаємо чавунні решітки та додаткову полицю для розігріву. На аромапластини встановлюємо піддон для збирання жиру. У цей піддон можна покласти улюблений гарнір, наприклад, картоплю або батат. У приготуванні використовуємо тільки бічну пальник. Нижні пальники не використовуємо, щоб уникнути загоряння жиру та пожежі.