Гриль — це щось більше, ніж смаження страви на решітці, — це стиль життя. Незалежно від того, чи ви вважаєте себе майстром гриля, початківцем, а чи вирішили перейти з вугільного гриля на газовий — у нас є, що вам запропонувати. Вибирайте з великого переліку вугільних, газових та електричних грилів.

Серед широкого асортименту електричних грилей особливу увагу привертає до себе модель Weber Q1400, яка поєднує в собі відразу кілька вагомих достоїнств:

  1. низьке енергоспоживання;
  2. можливість використання навіть в умовах квартири;
  3. міцна і надійна конструкція;
  4. простота догляду за грилем.

В свою чергу газові грилі Q 1000 gas — це доступне і при цьому повнофункціональне виріб, що володіє масою переваг. У свою чергу це стосується його компактності, низької витрати палива, невеликої ваги та достатньої вміщуваності. Газовий барбекю такого типу стане кращим варіантом для виїзду на природу невеликої компанії.

Переваги Q 1000:

  1. Кришка і корпус із міцного литого алюмінію
  2. Пальник з безступінчастим регулюванням: для оптимального регулювання температури
  3. Чавунна решітка для смаження, покрита фарфоровою емаллю і рівно розподіляє тепло по всій поверхні. Захищає пальник від крапель жиру.
  4. Знімний піддон для збирання жиру для легкого очищення

Загалом переваги вугільних грилів:

1. Висока температура. Гриль на вуглі розігрівається до більш високої температури, ніж газовий гриль без спеціальних горілок. Висока температура (іноді можна отримати 400 градусів і більше) – то, що потрібно, якщо ви хочете, щоб піджаристе м’ясо залишилося всередині червоним або рожевим.
2. Приємний аромат. Вугільний гриль дасть яскраво виражений приємний запах диму вашим стравам.

Чи варто після цього віддавати перевагу «гарячому» вугільному грилю? Розберемось ще трошки. Газові грилі люблять за зручність та простоту контролю температури, а також за те, що вони:

  1. запускаються та нагріваються за 10-15 хвилин;
  2. тримають температуру стабільно;
  3. швидко остигають;
  4. більшість моделей розігрівається до 250 градусів, деякі – до 500;
  5. не мають спалахів полум'я;
  6. дозволяють користуватися кількома температурними зонами для приготування різних продуктів одночасно;
  7. у комплекті зазвичай мають рожен;
  8. має більше аксесуарів;
  9. легко чистяться.

Що вибрати у результаті?
Можна з успіхом використовувати обидва види грилів. На вугільному найкраще виходять страви з червоного м'яса та страви з ароматом диму. Газовий гриль краще допоможе з птицею, овочами, піцею, рибою та хлібом.

Whitesmoke пропонує вам оригінальну продукцію, детальну консультацію, якісний супровід, постійну підтримку при виникненні питань, широку лінійку брендованих аксессуарів, рекомендації по обстуговуванні, ремонту, приготуванню.