Американська гордість – прикраса будь-якого двору
Страви барбекю – невід'ємна частина культури Сполучених Штатів Америки. Любов до смачної їжі Джорджа Стівена привела його до несподіваного відкриття. Буй, що попався під час прогулянки на яхті, осінив Джорджа використовувати половину буя як котел, а для другої половини знайшлося застосування у вигляді кришки. Так виник родоначальник грилів у формі витягнутої сфери.

Таке відкриття значною мірою вплинуло на розвиток американської кухні. Постійне вдосконалення даного винаходу дозволило американській компанії Weber Stephen Products LLC пропонувати любителям грилінгу високотехнологічні вироби під торговою маркою Weber, що відповідають найвищим експлуатаційним вимогам. У лінійці грилів Вебер представлені моделі з різним джерелом температури: газові, на вугіллі, а також електричні.

Особливості використання різних моделей грилів
Поціновувачів моделей на газі порадує вибір доступних моделей. Ціна газового грилю Weber (Вебер) залежить від багатьох факторів:

розміру;
кількості основних, бічних та додаткових задніх пальників;
Додаткові готельні вигоди включають таке: місце для зберігання, бічні столики та аксесуари.
Більшість моделей має колеса, що дозволяє міняти місце приготування, швидко та без фізичних зусиль переміщувати їх для зберігання.

Грилі на вугіллі вже давно стали класикою. Нікого не здивувати наявністю термометра, двома рівнями розташування вугілля або збіркою для золи. Але компанія Вебер пішла далі, розробивши технологію виготовлення гриля із подвійними стінками. Це ноу-хау дозволяє довше зберігати тепло, що робить використання обладнання максимально безпечним.

Часи, коли електричні грилі не мали попиту, значно поступаючись своїм газовим або вугільним конкурентам, залишилися в історії. Інноваційні технології компанії Weber дозволили контролювати температуру страви з мобільних пристроїв завдяки встановленому додатку iGrill. Часткове попадання соку від м'яса на розпечений нагрівальний елемент дозволяє досягти справжнього аромату барбекю.

Окремо слід зазначити мобільну версію гриля, вміщену в компактний кейс. Вона легко поміститься в багажнику будь-якого автомобіля. Можна вибрати вугільний або газовий гриль на власний розсуд. Туристи та любителі подорожей напевно оцінять такий виріб.