Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Грилі та барбекю
0
Мій кошик
Опис

Ніж для хамону 250 мм серії Kyoto Аркос з довгим та гнучким лезом призначений для акуратного зрізання тонких шматків окорока. За рахунок повітряних капсул вздовж леза продукти не прилипають до ножа, тому нарізати можна легко та швидко.

Ковані ножі серії Kyoto мають ергономічний дизайн та мінімалістичні форми, завдяки комбінуванню контрастних металевих та чорних кольорів.

 

Лезо ножа для хамону виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа arcos довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Захистом для пальців під час нарізання служить особлива конструкція п’ятки, що розміщена на кінці леза та робить використання ножа безпечним та надійним.

 

Рукоятка ножа для окороку «Кіото» підходить для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Ножі arcos виготовлені з нержавіючої кованої сталі і поліоксиметилена, при цьому, поверхня чудово відполірована і має високу стійкість до миючих засобів, старіння і не деформується при високих і низьких температурах (від -40 до +150°С). Больстер розташовується на передній частині рукоятки ножа та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка ножа для нарізання пройшла антибактеріальну обробку, тому стійка до розповсюдження грибка та плісняви.

 

≡ ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО ПРОФЕСІЙНІ НОЖІ ARCOS KYOTO?

 

➤ Як доглядати за кухонними ножами Аркос?

  • Мийте кухонні ножі відразу після використання.
  • Після експлуатації протирайте насухо кухонні ножі м'якою тканиною.
  • Рекомендуємо нарізати на дерев'яній або пластиковій дошці.
  • По можливості ножі для кухні мийте вручну.
  • Для заточки ножів регулярно правте кухонні ножі за допомогою мусатів Arcos.
  • Зберігайте кухонні ножі в сухому, недоступному для дітей місці.

 

➤ Які ножі входять в професійну серію Аркос Kyoto?

До колекції увійшли такі професійні ножі: шеф-ніж або поварський ніж, японський ніж, ніж Сантоку, кухонний ніж, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ніж для нарізки, ніж для хамону.

 

➤ Тип ножів Аркос Kyoto?

Ножі Arcos серії Kyoto виготовили методом гарячого кування з нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють рукоятку. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам  виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.

 

 ➤ Матеріал клинка (леза) ножів Kyoto?

Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.

 

➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос Kyoto?

Рукоятку ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Рукоятка ножів Аркос пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і  привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.

 

➤ Упаковка ножів Аркос серії Kyoto?

Ножі серії Kyoto – подарункова упаковка.

 

 ➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом. Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

 

➤ Тип заточки ножів Аркос серії Kyoto ?

Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 12 градусів з кожної сторони.

 

➤ Чому варто купити кухонні ножі Arcos?

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

Ніж для нарізки серія Kyoto 250 мм Arcos (178600)

Артикул 178600
В наявності
7 166 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
В кредит
Характеристики
Характеристики Вага упаковки, кг
0,35
Довжина, мм
250
Марка матеріалу клинка
Сталь Nitrum
Гарантія
10 років
Довжина леза, мм
250
Матеріал
Нержавіюча сталь Nitrum
Матеріал рукоятки
Поліоксиметилен
Кут заточування
12
Тип леза
Коване
Країна виробництва
Іспанія
Твердість за шкалою Роквелла
56
Колір рукояті
Чорний
Серія
Kyoto
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Гарантія від виробника від 1 до 10 років.

Вгору