Коли на вулиці спека, завжди смажте овочі на грилі. Ці смаки гриля додають лыту смак. Багато смаку. І може зробити майже будь-який зелений овоч менш клопітним у приготуванні. Ви просто тушкуєте

 

Для ідеальної спаржі на грилі кожного разу:

 

1. Дайте грилю (або сковороді-грилю) попередньо розігрітися. Ви хочете ГАРЯЧОГО, щоб ви почули шипіння, щойно спаржа вдариться об решітку. Ось тут починає грати цей символ.

2. Зріжте дерев'яні кінці. Обріжте нижній дюйм або близько того від кожного списа. Це та частина, яка має тенденцію бути надзвичайно жорсткою.

3. Щедро приправте спаржу. Недостатньо солі = м'який.

4. Наберіться терпіння. Якщо стебла досить великі, їх приготування може зайняти більше часу. Спаржа готова, коли ви зможете легко проколоти серединку виделкою.

Що з цим подати? Буквально що завгодно. Вашим основним може бути  соковитий гамбургер  або ситний салат фарро . Підсумок: смажена на грилі спаржа смакує практично з усім.