Сковорода з дискової борони – найкращий пристрій для приготування страв на відкритому вогні.

Дуже багато людей люблять відпочивати на природі або зробити пікнік, головним атрибутом якого є сковорідка з диска, на поверхні якої готуються ароматні шматочки, просоченого спеціями, м'яса або овочів.

Сковорода 50 см з каленої сталі, міцна та довговічна, не деформується під впливом високих температур. Зручна в переміщенні та практична у використанні. Вона чудово підійде для приготування смачних страв удома та на природі. На сковороді зручно готувати різноманітні страви.


Робоча поверхня рівномірно прогрівається та гарно утримує тепло. Відвір у центрі сковороди пропускає гаряче повітря під кришку, завдяки цьому зменшується тривалість приготування, страви виходять надзвичайно смачні та з ароматом димку

На сковорідці можна смажити картоплю, гасити м'ясо, робити гриль (гриби та овочі) та грінки. Сковорідка вже готова для експлуатації та пройшла додаткову обробку.

Порадуйте рідних хорошим подарунком і станьте першим, хто спробує смачні страви.

Рекомендації по догляду за сковородою:
Сковорода вже пройшла термічну обробку і остужена харчовим маслом
– Перед приготуванням: проставте сковороду на вогонь, налийте олії, і коли вона нагріється, “поганяйте” лопаткою по всій поверхні сковороди, а потім злийте. Далі налийте чисту олію, на якій уже можна готувати смачні страви
– Під час приготування: готувати рекомендуємо на гарно напалених вуглях, в такому випадку поверхня сковороди буде рівномірно прогріватись, їжа буде чудово просмажуватись та не буде пригорати
– Після приготування: позбудьтесь залишків їжі, злийте рештки олії, протріть досуха сковороду паперовими рушничками, рівномірно змастіть поверхню олією та зберігайте в сухому місці до наступного приготування

Смачного вам відпочинку!