Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Грилі та барбекю
0
Мій кошик

Піч-Буржуйка

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Піч-буржуйка - це компактна металева споруда, створена для внутрішнього обігріву. Крім того, піч розміщена в заломці димару (шибер). Шибер виконує функції регулятора тяги, тобто виступає в ролі регуляції. Повертаючи ручку шилера, можна збільшувати або зменшувати тиск димового каналу і таким чином контролювати інтенсивність горіння в топці. Стандартна засувка для димару стала перекривати дах димового каналу на 85 відсотків. Цей відсоток є оптимальним для ефективного виведення чадних газів. Інша особливість пічки полягає в тому, що вона дуже щільно прилягає до корпусу. Це забезпечує відновлювальний вклад 200 міліграмів, які запобігають підсощам повітря.  Температура печених газів повинна забезпечити достатній запас тяги, але для цього потрібно добре розташувати головок димової труби. Він не повинен попадати в зони підвищеного тиску, а краще його взагалі  вивести вище бочка даху.

Вгору