Від вибору кухонного приладдя залежать кулінарні можливості. Чим більше інструментів у кухаря, тим цікавішим є подача страв. Стандартний набір обов'язково має включати:

  • жаровні, каструлі, сковорідки;
  • листи та піддони;
  • решітки, шампури та рожни;
  • лопатки, вилки та пензлі.

Наявності даних речей достатньо для приготування тих самих продуктів різними способами. Бонусною атрибутикою вважаються аксесуари для піци, що передбачають підручні засоби, форми для випікання, спеціальні лопатки та ножі. З їх допомогою класичний газовий гриль може стати пристроєм для приготування пирогів та піци.

Розпилювачі рідини використовуються для спрощення та автоматизації процесу. А наявність спеціального фартуха та рукавичок гарантує безпеку та впевненість у своїх діях.

1️⃣ Щипці

Цей аксесуар використовують найчастіше. Він потрібний для того, щоб викладати сирі продукти на грати і перевертати в процесі смаження.

2️⃣ Щітка для чищення

Міцна щітка з нержавіючого сталевого дроту із зручною довгою ручкою.
Розігрійте гриль, очистіть щіткою. Гриль готовий на роботу.

3️⃣ Стартер для розпалювання вугілля

Геніальний винахід! Завдяки стартеру вугілля можна розпалити швидше та рівномірніше, ніж при використанні рідини для розпалювання.

4️⃣ Термометр

Для того, щоб страви завжди виходили вдалими, просто необхідний цифровий термометр. Щоб точно виміряти температуру, термометр вводять у товсту частину шматка.

5️⃣ Лопатка

Ширина робочої поверхні має бути не менше 10 см, а для великої риби – ще ширше.

6️⃣ Піддони

Піддони із фольги універсальні у використанні. Вони можна готувати, замочувати тріску, переносити продукти. А якщо поставити під грати, то в них збиратиметься стікаючий жир і гриль залишиться чистим.

Не останню роль відіграють приладдя для догляду за піччю, а також підручні засоби. Крім вугілля, тріски та пристосувань для розпалу, в арсеналі кухарі мають бути скребки, підставки, спеціальні меблі. Така атрибутика спрощує процес та створює оптимальні умови для готування та прибирання. Наприклад, наявність жирозбірників та контейнерів для копчення забезпечує мінімальне забруднення обладнання. А щітки з металевим ворсом допомагають відтерти навіть плями, що міцно в'їлися. В результаті у Вас завжди чистий гриль та велике бажання готувати.

До потрібних аксесуарів також належать:

  • газові балони – для певного типу гриля та коптильні;
  • редуктори та шланги – для підключення балона до пристрою;
  • стартери – для розпалювання твердого палива;
  • вугілля та роздільники – для роботи обладнання;
  • ароматні тріски – для копчення.

У нашому магазині представлено понад 1000 пристроїв та аксесуарів для грилів, барбекю та коптилен. З їх допомогою легко розкрити творчий потенціал кухаря та реалізувати всі можливості багатофункціональних печей.