Гриль BERGHOFF – це можливість створення нових кулінарних шедеврів та проведення унікальних експериментів. Пекти підійде для використання на природі, де необхідно нагодувати м'ясом цілу компанію, або вдома як пристрій для приготування вечері. Ця модель стане чудовим подарунком для близьких друзів, батьків чи себе!

Керамічний гриль від BergHOFF - це прилад, який дасть змогу втілити у життя все Ваші кулінарні ідеї і зробить відпочинок на природі незабутнім. Ви можете використовувати найрізноманітніші техніки приготування: смаження, випікання, запікання, повільне тушкування, копчення та навіть приготування перших страв. При цьому страви, приготовлені в такій печі, завжди залишаються соковитими. Піч виконана з унікальної термостійкої кераміки, тому їй не страшні різкі перепади температури. Ковпачок верхнього вентиляційного отвору дає змогу з точністю регулювати надходження повітря, а термометр на ресорній кришці контролює внутрішню температуру для правильного процесу приготування. Для горіння використовується деревне вугілля або ароматизована деревина. Розміри гриля (41х36х57 см) та його комплектація дають змогу переміщати його у будь-яке місце. Насолоджуйтесь чудовою якістю приготовлених страв з грилем від BergHOFF.

Керамічна гриль-піч - справжня знахідка для кожного, хто розуміється на активному відпочинку на природі і любить створювати оригінальні страви на відкритому вогні. Такий пристрій стане стильним доповненням двору і радуватиме вас при поїздках загород (завдяки своїм компактним габаритам 135х58х120 см).

ОСОБЛИВОСТІ КЕРАМІЧНОГО ГРИЛЮ
Гриль-піч насиченого зеленого кольору виготовлена ​​з високоякісної кераміки. Цей матеріал відрізняється підвищеною міцністю та термостійкістю, завдяки чому гриль стійко витримує будь-які перепади температури. Контролювання повітря, що надходить, здійснюється за допомогою регуляції верхнього ковпачка пристрою. Завдяки рівномірному розподілу тепла, у цій печі можна готувати страви будь-якої складності. Гриль підтримує такі способи приготування, як:

  • Запікання;
  • Жарка;
  • Випікання;
  • Томлення (гасіння);
  • Копчення;
  • Готування перших страв.

Можливість використання тієї чи іншої техніки залежить від інгредієнтів, що готуються, кількості повітря, що подається під ковпак, і сили вогню. Останній може бути створений за допомогою деревного вугілля або безпосередньо з деревини.