Коптильня Daddy Smoke – знахідка для любителів смачних та ароматних страв. Прилад універсальний. У ньому можна готувати продукти як холодного, так і гарячого копчення, в'ялені. Для цього м'ясо, ковбаси, рибу, сир, сливи, груші вкладають на решітки з харчової нержавійки або підвішують на гачки.
Рівномірний прогрів камери протягом 20-30 хвилин забезпечить ТЕН 2 кВт, розташований на задній стінці приладу. Залежно від продукту та обраного рецепту, температуру можна встановити до 100 градусів. Необхідні параметри задаються на блоці управління.
Приготовані в коптильні страви дуже соковиті та ніжні, без слідів гару і кіптяви. На виході вони мають приємний аромат й золотисто-коричневий відтінок.