Кабачки — один із наших улюблених овочів, які смажать на грилі влітку.

Чому?Це здорово, легко і готується ТАК ШВИДКО.

Цей рецепт займає всього 10-15 хвилин від початку до кінця. Ознайомтеся з нашими порадами нижче, щоб завжди готувати ідеальні кабачки на грилі. Вибирайте менші кабачки Чим дрібніше кабачки, тим дрібніше насіння.

Великі насіння небажані, тому намагайтеся вибирати дрібніші кабачки, коли зможете. Якщо вони дуже маленькі, ви можете розрізати їх уздовж навпіл. Легке приготування, короткий час приготування та особливо смачний.

Головна перемога!

Зберігайте скибочки товстими Кабачок стає дуже м’яким після приготування, тому, щоб легко перевертати та щоб уникнути переварювання, ми віддаємо перевагу кабачку, нарізаному принаймні 1 см завтовшки.

Середній кабачок зазвичай підходить для 4-5 скибочок. Збожеволіти від приправ Кабачок на грилі — це чисте полотно — вам не потрібно зупинятися на солі та перці!

Ми зробимо все просто, додавши трохи подрібнених пластівців чилі та лимонної цедри, але не бійтеся розчаровуватися своїми улюбленими смаками. Додайте хрускіт із підсмаженими горіхами чи насінням, наповніть їх подрібненими чи порваними травами або додайте трохи яскравих смакових відтінків із каперсами чи цитрусовим соком. Чим більше, тим веселіше!

Подавайте якомога швидше Кабачки, як правило, стають трохи кашоподібними, коли сидять. Якщо ви готуєте велику страву на грилі, відкладіть кабачки наостанок. (Можливо, поки ваш стейк на грилі відпочиває.) Щойно він буде з гриля, приправте та подавайте!