До вашої уваги надається оригінальний рецепт правильного приготування борщу на грилі. У такий спосіб варили борщ в українських хатах. Класична подача рецепта може відхилятися від відео зміною деяких інгредієнтів. Наприклад, можна прибрати базилік або квасолю. Або замінити їх до смаку.

Інгредієнти для приготування в чавунці на 9л:

  • часник 2 шт
  • зелень петрушки, кропу 1 пучок
  • перець запашний 1 ст.
  • гострий перець 2 шт
  • буряк 500 г
  • капуста білокачанна 500 г
  • картопля 1 кг
  • морква 500 г
  • ребра свинячі 1 кг
  • квасоля 100 г
  • перець болгарський 2 шт
  • помідор 500 г
  • томатна паста 400 г
  • лавровий лист 4 шт
  • сіль за смаком
  • перець чорний за смаком

Принцип приготування смачного супу полягає у томлінні. Саме цей процес можливий у грилінгу. Тому всі інгредієнти закладаються у чавунок за один раз.

Овочі для приготування у чавунці необхідно підготувати. Моркву та буряк натерти на тертці. Капусту нашаткувати довгими смужками. Картопля, болгарський перець і помідор порізати на середні шматки. Розрізати ребра на невеликі порційні шматочки. Інші інгредієнти можна залишити цілими.

Всі підготовлені овочі та м'ясо закладаємо в чавунок шарами, поперчивши та посоливши за смаком. Ще не забуваємо додати лавровий лист і запашний перець. Заливаємо чистою водою у кількості близько 4 літрів.

Чавунок ставимо на гриль мінімум на 1-2 години. Але якщо Ви залишите ще на пару годин, при вимкненому грилі чи тандирі буде лише краще. Ви зможете насолодитися прекрасним наваристим гаряченьким борщецем.

Смачного!!!