Чорна п'ятниця 2022 року - купити товари на розпродажу!!! Чорна П'ятниця 2022: заходь на головний розпродаж року вже зараз! Купуйте найбажаніші  товари за спеціальними цінами.  

Впусти у своє життя яскраві моменти разом з WHITE SMOKE! Адже дата постійно змінюється, оскільки Black Friday припадає на останній тиждень осені, і у 2022 році чорна п'ятниця – 25 листопада.

Це легко зробити, ставши власником гриля або тандира – абсолютно необхідних атрибутів приватного будинку чи дачної ділянки.

З 2014 року в асортименті нашого магазину продукція найкращих світових брендів – все, що необхідно для комфортного відпочинку та успішного кулінарного бізнесу.

Ми знаємо, як зробити покупку приємною, тому нашим клієнтам пропонується сервіс під ключ:

  • Доставка.
  • Складання.
  • Професійна консультація.

Звертаємо окрему увагу: все, що представлене у продуктовій лінійці, в Україну ввезене легально – це наша принципова позиція.

Ми є партнерами брендів з бездоганною репутацією та впевнені у якості своїх товарів, тому на кожен з них надається гарантія заводу-виробника.

Клієнтоорієнтованість для нашої команди є важливим показником професіоналізму, томукожну покупку супроводжує персональний менеджер.

Для зручності покупців WHITE SMOKE працює в онлайн- та офлайн-режимах.

Онлайн-купівлю можете здійснити прямо зараз на цьому сайті, а офлайн-магазин знаходиться за адресою м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи 62/2.

Друзі, ми завжди відкриті до діалогу – адекватно сприймаємо критику та вдячні за позитивні відгуки.

Ми працюємо над підвищенням якості обслуговування – будемо раді зворотному зв'язку через будь-який зручний канал комунікації.