Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніж для філе 200 мм серії «2900» Аркос з рукояткою синього кольору використовують для відокремлення тонких, рівних шматків філе від м'яса, риби або птиці.
Серію професійних ножів Аркос «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.
Лезо філейного ножа виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа для м’яса довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Лезо ножа філейного виготовили тонким та гнучким для того, щоб легко було обійти кістки та видалити шкірку.
Рукоятка професійних ножів м’ясника "2900" ідеальна для інтенсивного використання, завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Рукоятку виготовили з антиковзкого поліпропілену, що стійкий до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці рукоятки філейного ножа серії «2900», не дозволяє руці повара зісковзнути та впливає на безпечність його використання. Рукоятка стійка до розповсюдження бактерій, грибків та плісняви, завдяки антибактеріальній обробці.
Серію ножів для м’яса Аркос "2900" рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. Рукоятки ножів мають кольорове кодування за призначенням.
≡ ЧАСТІ ПИТАННЯ ПРО ПРОФЕСІЙНІ НОЖІ ARCOS СЕРІЇ «2900»?
➤ Як доглядати за кухонними ножами Аркос?
- Мийте кухонні ножі відразу після використання.
- Після експлуатації протирайте насухо кухонні ножі м'якою тканиною.
- Рекомендуємо нарізати на дерев'яній або пластиковій дошці.
- По можливості ножі для кухні мийте вручну.
- Для заточки ножів регулярно правте кухонні ножі за допомогою мусатів Arcos.
- Зберігаємо кухонні ножі в сухому, недоступному для дітей місці.
➤ Які ножі входять в професійну серію Аркос «2900»?
До колекції увійшли професійні ножі м’ясника: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж для зняття шкур, філейний ніж, топор для м'яса, ніж сікач, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для салямі, ножі для хліба, ножі для хамону.
➤ Тип ножів Аркос «2900»?
Ножі Arcos серії «2900» виготовлені з прокатної сталі Nitrum методом штампування. Склад сталі наближений до кованих ножів. Прокатні ножі – тонкі, легкі, невибагливі, стійкі до вологи. Такі ножі легко правити та точити.
➤ Матеріал клинка (леза) ножів Аркос «2900»?
Лезо ножів Аркос виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Стійкі до корозії, довговічні із збереженням ріжучої кромки, зберігають презентабельний зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації.
➤ Матеріал рукоятки (ручки) ножів Аркос серії «2900»?
Суцільнолита рукоятка ножів виготовляється з поліпропілену та прикріплена до хвостовика ножа за допомогою прямої інжекції, утворюючи міцне та нероз'ємне сполучення. Ручки серії «2900» – стійкі до вологи, слабких лужних і кислотних розчинів, високої температури і корозії. Не потрапляють залишки їжі та вода завдяки повній відсутності пустот. Вони довгий час зберігають свою цілісність і зовнішній вигляд. Рекомендуємо не застосовувати ножі серії «2900» при температурах нижче - 5°С та тримати подалі від впливу прямих сонячних променів.
➤ Упаковка ножів Аркос серії «2900»?
Ножі серії 2900 упаковані в блістер
➤ Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC) ?
56 HRC
При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом і названого в його честь. Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.
➤ Тип заточки ножів Аркос серії «2900»?
Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 15 градусів з кожної сторони.
➤ Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos?
- Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
- Висока якість за розумною ціною.
- Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
- Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
- Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
- Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає рідше.
- Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
- Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.